Teatrul Mignon – un nou spatiu de intalnire cu teatrul si arta! / din 10 mai 2013

TEATRUL MIGNONTeatrul Mignon, un nou spaţiu destinat artelor frumoase, se deschide astazi, 10 mai 2013, ora 20:30, cu spectacolul Vocea Umană în regia Sandei Manu şi interpretarea extraordinară a Oanei Pellea.

Primul spectacol, ce marchează deschiderea Teatrului Mignon, este cu atât mai special pentru Oana Pellea “o întâlnire cu o partitură aproape imposibilă și o reîntâlnire dupa 26 de ani cu PROFESOARA MEA în ale actoriei și nu numai – Doamna Sanda Manu”.

Piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, reprezentaţii inedite – toate acestea vor da viaţă scenei Mignon, ca evenimente de excepţie. Mignon promite să-și ofere spectatorilor pasiunea proprie pentru teatru, într-un spaţiu care se metamorfozează în funcţie de dinamica reprezentaţiei.

Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic (Bd.Hristo Botev nr.1), Teatrul Mignon îşi propune ca, în această perioadă de continuă criză socio-economică, să amintească de perioada înfloritoare a Bucureştiului de altădată, prin spaţiul modular, modern amenajat, care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, adaptabile tipului de spectacol, Mignon  promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spaţiu intim, elegant.

“Poate că ne-ar fi mai bine dacă ne-am asculta sufletul, dacă am fi atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru, dacă ne-am da o şansă visurilor noastre. Bucureştiul, oraşul acesta care ne iubeşte, e unul nostalgic după perioada lui de glorie de dinainte de război şi dorurile lui sunt multe.
Mignon vine şi-i aduce aminte că are clădiri minunate lăsate de multe ori să moară, că arta e într-o efervescentă creştere, că locuitorii lui iubesc teatrul.
Teatrul Mignon este un proiect independent, dar asta nu înseamnă de unul singur, ci înconjurat de mulţi prieteni.” – Florentina Ciocănea, iniţiatoarea proiectului, despre Mignon 

Contact:
Florentina Ciocănea
Mobil: 0726.243.907
E-mail: contact@teatrulmignon.ro
www.facebook.com/Mignon